Colier Viennois din Aliaj de Inalta Calitate

  • V041317N-003 
  • Viennois 
  •  Vezi materiale
  •  
  • 0.04 KG / 1 Bucata 
 In Stoc
 
 1 bucata 
 41 RON cu TVA
 Autentificare
Buc

 

Caracteristici :

Produsele sunt confectionate prin decorarea cu strasuri,cristale, pietre de zirconiu ,sidef, perle sau materiale plastice.  
Sunt  disponibile mai multe variante de culori si placari. Materialul de baza al produselor este  aliajul de otel si cuprul (cuprul este folosit atunci cand produsul are in componenta pietre de zirconiu). Placarea se efectueaza  folosind rodiul, argintul sau aurul de 18K in diferite variante de culoare: alb, galben si rosu.

Â

Colectia VIENNOIS :

Colectia include  atat bijuterii clasice,potrivite pentru  orice varsta, seturi de bijuterii pentru mirese si diferite alte evenimente deosebite din viata dumneavoastra, cat si bijuterii fantezie potrivite celor pentru care agitatia cotidianului reprezinta o provocare  in alegerea stilului

Producatorii :

Produsele colectiei sunt confectionate in mare parte in USA, dar si in alte tari precum Japonia sau Austria. In fiecare luna ,colectia se completeaza cu peste 300 de modele noi.


Cum sa aveti grija de bijuteriile dumneavoastra?

Este preferabil sa nu faceti baie sau sa inotati purtand bijuteriile.
Este preferabil ca bijuteriile sa nu intre in contact cu apa, solutii pentru spalat sau curatat sau orice alt lichid care contine alcool.
Bijuteriile trebuie purtate si pastrate in asa fel incat sa nu fie expuse pe termen prelungit umezelii sau luminii puternice.
Folositi o carpa curata, uscata si moale pentru curatare dupa purtare.


Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.