Materialul de baza al produselor: in special sunt folosite aliajul de otel si cuprul (cuprul este folosit atunci cand produsul are in componenta pietre de zirconium.

Atunci cand suprafata produsului este alba, in cele mai multe cazuri produsul este placat cu aur alb de 18k,rodiu sau platina.

Accesoriile produselor

2.1 Produsele care au in componenta strasuri, zirconiu sau cristale Swarovski sunt de provenienta din Austria. Ca si caracteristica principala au un luciu puternic si stralucesc.2.2 Sideful: sunt folosite scoici naturale de mare, care au uneori mici imperfectiuni. Provin din Africa de Sud si Thailanda.

2.3 Bijuteriile care au in componenta materiale plastice sunt de provenienta USA si sunt obtinute din petrol provenit din exploatarile din Texas sau Golful Mexicului. Sunt stralucitoare si se prezinta intr-o varietate de culori dupa tratamente tehnice.2.4 Perle: sunt folosite perle de cultura, atat cele de apa dulce din USA cat si cele de apa sarata din Japonia.

2.5 Viscoza este un material care imita si inlocuieste cu succes fildesul, chihlimbarul si palisandrul. Produsele care au in componenta acesta materiale provin din USA.

2.6 Alte pietre sintetice folosite au ca provenienta tari precum: Austria, Israel, Thailanda, Japonia, China.

2.7 Italia si Japonia sunt furnizorii principali ai produselor care au in componenta pielea naturala, datorita gamei largi de materii prime si a calitatii ridicate.


3. Culoarea produselor placate:

3.1 Rodiul este materialul cel mai indicat si folosit pentru placarea produselor. Confera un aspect lucios (de aur alb) si are o rezistenta ridicata la zgarieturi si corodare.


3.2 Placarea cu aur este utilizata folosind aur de 18k. Culorile placajelor sunt urmatoarele: aur rosu(fig.1&2), aur galben(fig3&4),aur alb(fig. 5)3.3 Bijuteriile din argint sau placate cu argint lucios provin din Thailanda si Turcia. Este cea mai deschisa culoare a placajelor.Puteti vedea diferenta dintre placarea cu argint lucios si rodiu in pozele de mai jos.


3.4 Produsele placate cu platina provin din Japonia si USA. Luciul placajului este mai intens si mai stralucitor decat cel al rodiului.3.5 Titan: placajul este gri-negru stralucitor si foarte rezistent la schimbarea culorii

3.6 Folosirea argintului oxidat provenit din Thailanda pleaca de la premiza ca argintul pur se innegreste in contact cu aerul, de aceea acest placaj este simplu si nesofisticat dar stilat in acelasi timp.

3.7 Altele


3.8 Grosimea placajelor

Placarea bijuteriilor din aliaj se executa folosind aur de 18K, argint sau platina. Grosimea stratului placat este de 0.03-0.05 mic.

3.9 Produsele contin nichel sau plumb?

Produsele comercializate de catre noi NU contin nichel sau plumb.


AcasăAcasă