Inel Artnina placat cu aur 18K

  • TV006094R701 
  • Melifa 
  •  Vezi materiale
 In stoc
 
 1 bucata 
 28 RON cu TVA
 Autentificare
Buc

 

Produsele sunt confectionate prin incrustarea cristalelor sau elementelor Swarovski sau a strasurilor pe baze de otel, aliaj sau cupru. Sunt disponibile mai multe variante de culori si placari. Placarea se efectueaza folosind rodiul, argintul sau aurul de 18K in diferite variante de culoare: alb, galben si rosu.

Colectia MELIFA :

Este o colectie care se adreseaza tuturor varstelor si care se bazeaza pe stralucirea si puritatea inconfundabila a cristalelor Swarovski montate pe argint sau pe aliaje placate cu rodiu, aur si argint. Colectia include atat piese clasice,cat si nonconformiste care va provoaca sa aratati tuturor stralucirea lor.

Producatorii :

Producatorul traditional al cristalelor Swarovski si al zirconiului este Austria dar in cadrul colectiei isi gasesc loc si piese produse in Thailanda si USA. In fiecare luna ,colectia se completeaza cu peste 300 de modele noi.

Cum sa aveti grija de bijuteriile dumneavoastra?

Este preferabil sa nu faceti baie sau sa inotati purtand bijuteriile.
Este preferabil ca bijuteriile sa nu intre in contact cu apa, solutii pentru spalat sau curatat sau orice alt lichid care contine alcool.
Bijuteriile trebuie purtate si pastrate in asa fel incat sa nu fie expuse pe termen prelungit umezelii sau luminii puternice.
Folositi o carpa curata, uscata si moale pentru curatare dupa purtare.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.